ZAJDI ZAJDI

Tose Proeski - Zajdi zajdi [youtube QIo3E7Sbrp4] Зајди, зајди Зајди, зајди јасно сонце, зајди помрачи се, и ти јасна ле месечино, бегај удави се. Црнеј горо, црнеј сестро, двата да...

Makedonsko devojce

Македонско девојче [youtube DpyYiuOt088] Македонско девојче, китка шарена, во градина набрана дар подарена, Дали има на овој бели свет поубаво девојче од Македонче? Нема, нема не ќе се роди поубаво...
Social profiles