Makedonsko devojce

Македонско девојче [youtube DpyYiuOt088] Македонско девојче, китка шарена, во градина набрана дар подарена, Дали има на овој бели свет поубаво девојче од Македонче? Нема, нема не ќе се роди поубаво...
Social profiles