Eurovision 2010 Albania: Juliana Pasha – Nuk Mundem Pa Ty

English Version

It’s All About You

You are the one, you give me the time that I need
And it’s me, and I’m calling
You are the one, making it easy to me
In love with you I’m falling

We’ve been down
Don’t you know it went down here, I feel it
Even now, time that we make a deal
And seal it, loving you, loving you

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
And you’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my life, ’cause you make it amazing

I’m the one, who doesn’t know how to say no
To you, I’m so easy
I’m the one, who’s spending my evening just home
For you, you complete me

We’ve been down
But don’t you know it went down here, I feel it
So stick around, I wanna know what it feels like
Forever and ever

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
You’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my lif,e ’cause you make it amazing

I’m never alone with the love that you’re giving
Whenever I go, I’m hoping you miss me
Don’t wanna ever go back
Never ever go back
Oh, baby you’re my destiny, oh yeah

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
You’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my life, ’cause you make it amazing

It’s all about you

Nuk Mundem Pa Ty

Oh yeah

Ti je ai
Ke lindur në ditët e mia
Je fat veç për mua
Ti je ai
Fjalorët në botë nuk mjaftojnë
Të them sa të dua

Më trego
Nëse kemi jetuar
Një herë tjetër
Kush je ti
Që në çdo përqafim
Më sjell aromën e vjetër “kush je ti”

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Yeah…

Unë jam ajo
Nuk dua të humbem nga ty
Jetoj se të dua
Unë jam ajo
Veten largoj nga gjithçka
E gjej të harruar

Më beso
Ne e kemi jetuar
Një herë tjetër
Vetëm ti
Histori përsëritur
Me sjell aromën e vjetër “vetëm ti”

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Vizatohem në tre dimensionet e tua
Marr pa limit nga puthjet e tua
Dhe pa perse të dua
Më shumë të dua
Në vitet e tua do jem, do jem

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Nuk mundem pa tyEnglish Translation

I Can’t Be Without You

45 thoughts on “Eurovision 2010 Albania: Juliana Pasha – Nuk Mundem Pa Ty

 1. Hi! I think that your song it is the most beautiful than others.
  You are a very good songer. All albanians are with you!!!!
  Don’t dissapoint them.
  Juliana YOU ARE THE BEST!!!!
  GOOD LUCK !!!!!!!
  FROM ALBANIA(SHQIPERIA)

 2. HI! I think that this is the most beautiful song. No body can offend this song. It is incredible and very wanderful.
  Juliana you are the best!!!
  All albanians are with you.

 3. HI! I think that this is the most beautiful song. I promise that I will vote it . It is incredible and wanderful.
  JULIANA YOU WILL WIN!!!!

 4. Vahe , are you like it? How interesting! Vahe likes only her country’s song!!

 5. This song is incredible,but I don’t think it will win because none will vote for Albania.Politics,you know.
  Europeans need to be more open mind and let politic aside.
  GREETINGS FROM NEW ZEALAND!good luck!

 6. I think you heard the version with piano…..and this is really bad but you have to heard the new version and i think you will change you mind.

 7. Wonderful song.I’m sure you gonna win.I have to start looking for visa in Albanian embassy for the Eurovision 2011.I was joking but seriously I hope you win.
  Your song is incredible and the singer sings very well LIVE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social profiles