Eurovision 2010 Albania: Juliana Pasha – Nuk Mundem Pa Ty

English Version

It’s All About You

You are the one, you give me the time that I need
And it’s me, and I’m calling
You are the one, making it easy to me
In love with you I’m falling

We’ve been down
Don’t you know it went down here, I feel it
Even now, time that we make a deal
And seal it, loving you, loving you

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
And you’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my life, ’cause you make it amazing

I’m the one, who doesn’t know how to say no
To you, I’m so easy
I’m the one, who’s spending my evening just home
For you, you complete me

We’ve been down
But don’t you know it went down here, I feel it
So stick around, I wanna know what it feels like
Forever and ever

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
You’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my lif,e ’cause you make it amazing

I’m never alone with the love that you’re giving
Whenever I go, I’m hoping you miss me
Don’t wanna ever go back
Never ever go back
Oh, baby you’re my destiny, oh yeah

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
You’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my life, ’cause you make it amazing

It’s all about you

Nuk Mundem Pa Ty

Oh yeah

Ti je ai
Ke lindur në ditët e mia
Je fat veç për mua
Ti je ai
Fjalorët në botë nuk mjaftojnë
Të them sa të dua

Më trego
Nëse kemi jetuar
Një herë tjetër
Kush je ti
Që në çdo përqafim
Më sjell aromën e vjetër “kush je ti”

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Yeah…

Unë jam ajo
Nuk dua të humbem nga ty
Jetoj se të dua
Unë jam ajo
Veten largoj nga gjithçka
E gjej të harruar

Më beso
Ne e kemi jetuar
Një herë tjetër
Vetëm ti
Histori përsëritur
Me sjell aromën e vjetër “vetëm ti”

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Vizatohem në tre dimensionet e tua
Marr pa limit nga puthjet e tua
Dhe pa perse të dua
Më shumë të dua
Në vitet e tua do jem, do jem

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Nuk mundem pa tyEnglish Translation

I Can’t Be Without You

45 thoughts on “Eurovision 2010 Albania: Juliana Pasha – Nuk Mundem Pa Ty

 1. Traducción al español

  Tú eres el uno, tú me das el tiempo que necesito
  Y soy yo, y yo estoy llamando
  Tú eres el uno, por lo que es fácil para mí
  De ti me estoy enamorando

  Hemos estado abajo
  ¿No sabes que pasó por aquí, lo siento
  Incluso ahora, el tiempo que hacemos un trato
  y venderlo, amarte, amarte

  Es todo acerca de ti, las cosas que hago
  El resto del mundo no me entienden
  Eres todo lo que yo sueño, todo lo que necesito
  Porque cuando te hayas ido, me siento tan vacía
  Todo está en la manera en que me miras
  Y tú me estás volviendo loca
  Es todo acerca de ti, todas las cosas que hago
  Tú eres mi vida, porque tu la hace increíble

  Soy yo, que no sabe cómo decir que no
  A ti, estoy tan fácil
  Soy yo, que está pasando mi casa por la noche sólo
  Para ti, que me completa

  Hemos estado abajo
  Pero no sabes que pasó por aquí, lo siento
  Así que quede, yo quiero saber lo que se siente
  Por siempre y siempre

  Es todo acerca de ti, las cosas que hago
  El resto del mundo no me entienden
  Eres todo lo que yo sueño, todo lo que necesito
  Porque cuando te hayas ido, me siento tan vacía
  Todo está en la manera en que me miras
  Me estás volviendo loca
  Es todo acerca de ti, todas las cosas que hago
  Tú eres mi vida ‘, porque to la hace increíble

  Nunca estoy solo con el amor que tu está dando a mi
  Cada vez que voy, estoy esperando que me extrañas
  No quiero ir siempre de nuevo
  Nunca jamás volver
  Oh, nena, tú eres mi destino, oh sí

  Es todo acerca de ti, las cosas que hago
  El resto del mundo no me entienden
  Eres todo lo que yo sueño, todo lo que necesito
  Porque cuando te hayas ido, me siento tan vacía
  Todo está en la manera en que me miras
  Me estás volviendo loca
  Es todo acerca de ti, todas las cosas que hago
  Tú eres mi vida ‘, porque to la hace increíble

  Es todo acerca de ti

 2. It is a incredible song.The best this year.You gonna see Eurovision 2011 in Tirana so start to apply for visa in Albanian embassy.

 3. this is a great song,one of the most beautiful that I have ever heard.Juliana is also great.

 4. Kjo është një këngë e mrekullueshme.Ndoshta më e mira e viteve të fundit.Teksti,muzika gjithçka janë te përkyera.Shpresoj të arrini dhjetëshen më të mire.Jeni të paparë.

 5. All people say that Eurovision is a political competition but I don’t think so.I think this year the voting system is going to be more fair and the singer who is going to win will definitely deserve it.You have a great song so don’t worry.

  GOODLUCK!!!!

 6. This is the best song of this year.I think you gonna win,you really deserved it.
  Yes I know that Euravision is a political competition but if Albania don’t wins means that people are stupid and I don’t really think that Europeans are stupid so I’m sure you gonna win.
  We are going to see eurovision 2011 in Tirana.

 7. It is really a wonderful song.Lyrics,music and the voice of the singer are incredible.Albania deserve to win this year but as you all known Eurovision is a political competition and sometimes the winner is not the person who deserves to win.
  All counties vote for their neighbor and not for the best song or singer.I hope this tear people vote for the song and not for the countries.
  However good luck Albania I hope you get a better place then last year.

 8. Yes really it is very good song but it’s hard for Albania to win… Albania don’t have really countries to vote for her… Like the song in 2009 “Carry me with you in your dreams”. It was really a great song and deserved a better place!! But for sure is gonna pass to the final! I’ll vote for you from Greece!

 9. She is beautiful singer and woman, in my opinion this is the best song of Eurovision 2010. If she doesn’t win, it will means that people have no ears! Both versions – Albanian and English – are great! I want see Eurovision 2011 in Tirana.
  Greetings from Russia =)

 10. If you want to heard e better english version search at youtobe
  Juliana Pasha It’s all about you at Skopje Fest 2010

 11. If you want to heard a better english version search at youtobe Juliana Pasha it’s all about you(final version)

 12. Kënga jonë është e mrekullueshme.
  Dhe sa për këngëtaren quhet JULIANA.

  YOU ARE THE BEST JULIANA!!!!

 13. that’s all it again terrible its not enought to win they shoul be the best but iam sorry they arent.
  turkey will win it is the best will be the first

  jam 100% sigurt qe nuk do te fitojn nje kang teper e keqe witin e kallum ke nje kang interesant por tani esht dobet nuk mjafton per te fitoj
  hele kjo grua as nuk ka tipi per eurovision as zonin as kenga
  walla jam sorry edhe une kam qef te fitojne shqiptaret pamar parasysh se nuk jam shqipter jam kosovali jom paknaqur nga kjo kang kisha pas mundesi une mu dal atje kish luaj mat mir se kjo
  JULIETA as emrin emrin nuk ka !!!!

 14. është një nga këngët më të bukura të festivalit europian 2010.
  Shpresoj që kënga të renditet në 10 më të mirat se me të vërtet e meriton.Nëse bëhet një votim i paanshëm nëse votohet kënga me e mirë dhe jo shtetet fqinje jam shumë e sigurtë që do të fitosh.

  Forca Juliana je këngëtaria më e mirë që Shqipëria ka pasur ndonjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social profiles